ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΟΥΡΤΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Μια εμφάνιση πολυτελείας για τους καλεσμένους σας στην βιομηχανία φιλοξενίας

Θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μια τέλεια, πολυτελή εμφάνιση; H Qurails είναι στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσει!

Πάνελ κουρτινών, κουρτίνες κλεισίματος, κουρτίνες σκίασης ή χειμερινός κήπος – Η Qurails προσφέρει το κατάλληλο σύστημα υψηλής ποιότητας: οι κουρτίνες μπορούν να λειτουργήσουν με κορδόνι, χειροκίνητα ή ηλεκτρικά για τη βιομηχανία φιλοξενίας.

Οι καλεσμένοι σας θα ζήσουν την πολυτέλεια των αυτόματων συστημάτων κουρτινών αμέσως μόλις μπουν. Ο κάτοχος της κάρτας για το δωμάτιο του ξενοδοχείου ενεργοποιεί την ηλεκτρική ράγα κουρτινών ή ένας αισθητήρας κίνησης του ξενοδοχείου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενεργοποιήσει τις ράγες κατά την είσοδο. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτού είναι ότι οι καλεσμένοι σας βλέπουν αμέσως και παρατηρούν ότι οι κουρτίνες λειτουργούν ηλεκτρικά.

Τα πολλαπλά προφίλ ράγας μας είναι εξαιρετικά πρακτικά: πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα προφίλ ράγας για τέλεια επικάλυψη τόσο για κουρτίνες σκίασης όσο και για κουρτίνες παραθύρων.

Qurails_hospitality_High_quality_Curtain_rails_hotels_luxury_suite
Η προσαρμογή είναι η ειδικότητά μας

Η προσαρμογή είναι η ειδικότητά μας στην Qurails και είμαστε αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση όλων των ειδικών σας αναγκών. Είτε χρειάζεστε ράγα με καμπύλη, προσθήκη καμπυλών ή εργασίες συναρμολόγησης, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Η ομάδα έμπειρων διαχειριστών έργων μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να κατανοήσει τα σχέδια και τις προδιαγραφές σας και να σας κάνει μια προσφορά δωρεάν. Είμαστε περήφανοι για τη σαφή επικοινωνία και θα σας κρατάμε ενήμερους σε κάθε βήμα.

Στην Qurails, κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδικό και δεσμευόμαστε να συνεργαστούμε μαζί σας για να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη λύση που να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Από την αρχική διαβούλευση έως την τελική εγκατάσταση, η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να διασφαλίσει ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί έγκαιρα, εντός του προϋπολογισμού και σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα και ότι το προσαρμοσμένο σύστημα ραγών σας είναι λειτουργικό, ανθεκτικό και ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.