QURAILS - POWERED BY GOELST

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να γυρίσετε πίσω στο χρόνο

2022

Rebranding

Είναι μια νέα εποχή

Qurails - Powered by GOELST: Το 2022 ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε με νέα εμφάνιση και αίσθηση. Η τελευταία δεκαετία έχει έρθει με πολλές νέες αλλαγές στον κλάδο, αλλά και στην τεχνολογία. Το παλιό μας εμπορικό σήμα Goelst μας έκανε καλό, αλλά τώρα είναι καιρός για μια αλλαγή. Διατηρούμε την πολυετή εμπειρία μας στη δημιουργία και την αναθεώρηση των προϊόντων μας στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα, αλλά με το νέο μας εμπορικό σήμα.

This is the Qurails logo Powered by Goelst
2013

Πιο δυνατοί μαζί

Τον Μάιο του 2013, η Goelst έγινε αδελφή εταιρεία των συστημάτων ανάρτησης εικόνων STAS.

Από τότε, στο Goelst δόθηκε μια νέα ζωή με το όνομα Goelst NL. Οι εργαζόμενοι στο Έντε, με την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευσή τους, είναι φυσικά πάντα στη διάθεσή σας, έτοιμοι για τις ερωτήσεις σας.

Η STAS Picture hanging systems (αδελφή εταιρεία) ιδρύθηκε το 1995 από τους αδελφούς Rien και André Stas και δραστηριοποιείται πλέον παγκοσμίως. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Αϊντχόβεν. Παρέχουν πολυλειτουργικά συστήματα ανάρτησης και κρεμαστά αξεσουάρ για τοίχους και οροφές. Αναπτύσσουν, κατασκευάζουν και διανέμουν ασφαλείς και ευέλικτες λύσεις ανάρτησης για ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων τοίχου. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τόσο διακοσμητικά αντικείμενα (πίνακες ζωγραφικής, σχέδια) όσο και πρακτικά αντικείμενα (λευκοί πίνακες, γάντζοι για παλτό, καθρέφτες). Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους ανθρώπους ελευθερία καθώς χρησιμοποιούν και διακοσμούν τους τοίχους τους. Η αειφόρος διαχείριση κτιρίων και η εξοικονόμηση κόστους είναι βασικά σημεία στην προσέγγισή τους.

QURAILS - POWERED BY GOELST

Qurails-Powered-by-goelst-stas-logo
2009

Εκσυγχρονισμός

Το 2009 το λογότυπο της GOELST μετονομάστηκε. Εκείνη την εποχή, επιλέχθηκε μια καθαρή γραμματοσειρά.

Το οποίο μπορείτε ακόμα να δείτε στο rebranding του 2013.

Qurails-Powered-by-goelst-logo
1988

Η Goelst μετακινήθηκε στο Έντε

Από το 1988 η GOELST βρίσκεται στο Έντε, το γεωγραφικό -και εύκολα προσβάσιμο- κέντρο της Ολλανδίας.

Αυτό το ορόσημο ήταν ο λόγος για ένα νέο λογότυπο και όνομα Διατηρούμε την πολυετή εμπειρία στη δημιουργία των προϊόντων μας στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα, αλλά με το νέο μας όνομα: Qurails - Powered by GOELST

1984

Διεθνής εταιρεία

Με το σύνθημα «κορυφαία ποιότητα σε αποδεκτή τιμή», η Goelst άρχισε να κοιτάζει πέρα από τα εθνικά του σύνορα στα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Αυτή η διεθνοποίηση κατέστησε αναγκαία τη βάφτιση της ατομικής επιχείρησης σε ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης και έκτοτε βρισκόμαστε στο Έντε, το γεωγραφικά -και εύκολα προσβάσιμο- κέντρο της Ολλανδίας.

Ένα εσωτερικό τμήμα ανάπτυξης προϊόντων μας έδωσε την ευκαιρία να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην καινοτομία. Για παράδειγμα, το 2001 η Goelst ήταν ο πρώτος κατασκευαστής ράγας για κουρτίνες που κυκλοφόρησε στην αγορά ένα ήσυχο, ηλεκτρικά λειτουργικό σύστημα. Η εταιρεία διαθέτει τώρα μια ολόκληρη σειρά καινοτόμων προϊόντων στη γκάμα της που αντιγράφονται συχνά από τους ανταγωνιστές αλλά ποτέ δεν ισοδυναμούν.

Ελέγξτε τη δική μας: Διεθνή Πύλη

Qurails-Powered-by-goelst-logo-international
1978

Εκεί που όλα ξεκίνησαν τότε

Η Goelst ξεκίνησε το 1978 ως ατομική επιχείρηση σε προϊόντα εσωτερικού χώρου.

Ήδη μετά από ένα χρόνο η εταιρεία επέκτεινε τη γκάμα με ένα πρόγραμμα ράγας κουρτινών με το όνομα G-Rail. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Goelst εξελίχθηκε σε μια αξιοσέβαστη εταιρεία, επεκτείνοντας τη γκάμα των ραγών και τα προϊόντα έγιναν πιο προηγμένα. Στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, γίναμε ο βασικός προμηθευτής ράγας διαχωρισμού, έναν ρόλο που η εταιρεία εξακολουθεί να εκπληρώνει