Βιωσιμοτητα

Δεσμευόμαστε για τη βιωσιμότητα και επενδύουμε σε αυτήν γιατί είναι καλή για τον πλανήτη, τις επιχειρήσεις, τους πελάτες μας και την κοινότητά μας.

Βιωσιμοτητα

Καινοτομία, προσαρμογή

& υψηλή

ποιότητα

Αυτό κάνουμε στην Qurails και ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουμε τη βιωσιμότητα δεν αποτελεί εξαίρεση.

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη είναι πολύ υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Συγκεκριμένα παράγουμε το υλικό μας στην Ολλανδία και στην Ευρώπη σύμφωνα με τα αυστηρότερα περιβαλλοντικά πρότυπα. Οι ράγες κουρτινών είναι κατασκευασμένες από επικάλυψη αλουμινίου/σκόνης. Τα αξεσουάρ αποτελούνται από πλαστικό και μέταλλο.

Ράγα αλουμινίου: η ράγα κουρτινών αποτελείται από 75% ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

  • Το αλουμίνιο είναι ένα ανθεκτικό υλικό, διατηρεί τη λειτουργία του και υφίσταται ελάχιστη έως καθόλου φθορά όταν χρησιμοποιείται ως κιγκλίδωμα κουρτινών.
  • Το φινίρισμα του προϊόντος αλουμινίου μέσω βαφής σκόνης είναι τέτοιο που μπορεί να καθαριστεί καλά και επομένως δεν χάνει την ελκυστικότητά του για επαναχρησιμοποίηση.
  • Η ράγα μπορεί να επιστραφεί και το αλουμίνιο μπορεί να ανακτηθεί με ανακύκλωση.

Βαφή AkzoNobel

Η AkzoNobel είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία χρωμάτων. Χρησιμοποιώντας τα χρώματα τους διασφαλίζουμε ότι παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η AkzoNobel επιδιώκει να μειώσει τον αντίκτυπο στον πλανήτη μας, ενώ εξακολουθεί να καινοτομεί συνεχώς για να προσφέρει τις πιο βιώσιμες λύσεις.

Πούδρα Qualicoat

Οι βαφές πούδρας είναι ειδικά κατασκευασμένες χωρίς τη χρήση TGIC, χωρίς μόλυβδο και πληρούν τις απαιτήσεις του προτύπου GSB, Qualicoat Class 1.

Η QUALICOAT είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός σήματος ποιότητας που δεσμεύεται να διατηρεί την ποιότητα της βερνίκωσης, της βαφής και της επικάλυψης αλουμινίου και των κραμάτων του για αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Η έδρα του βρίσκεται στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Πιστοποιημένο Qualanod

QUALANOD – Ετικέτα ποιότητας για ανοδίωση αλουμινίου με βάση το θειικό οξύ

Η QUALANOD είναι ένας οργανισμός ετικετών ποιότητας που δεσμεύεται να διατηρεί και να προωθεί την ποιότητα του ανοδιωμένου αλουμινίου.

ASI-σφραγίδα έγκρισης

Πιστοποιημένο ASI

Τα προφίλ αλουμινίου Qurails παράγονται σε εργοστάσιο με πιστοποίηση ASI.

Όλα τα εργοστάσια με πιστοποίηση ASI λειτουργούν με δίκαιο τρόπο για την αντιμετώπιση βιώσιμων αλλαγών από μια τριπλή προοπτική, που περιλαμβάνει θέματα διακυβέρνησης, περιβαλλοντικά και κοινωνικά.

TÜV Rheinland

Πιστοποιήσεις

ISO 9001:2008

BS OHSAS 18001:2007

ISO 14001:2004

ISO EN 15088:2005

QUALANOD